Communicatie nieuw

Schoolnieuws via ISY

Ons schoolnieuws verspreiden we sinds enige jaren volledig digitaal. Dat doen we met ISY Schoolinfo. Hiermee houden wij de ouders volledig op de hoogte van wat er in en rond de school gebeurt.

In een enkel geval zult u groepsnieuws via ISY ontvangen. Dit is alleen het geval als de leerkracht een bestandje met u als ouder wilt delen. Een bestand delen gaat helaas, nog, niet via Klasbord.

Als er nieuws is, stuurt ISY automatisch via e-mail een melding naar alle ouders/verzorgers/grootouders. Isy werkt met een groepsfliter, dit houdt in dat u alleen meldingen ontvangt en berichten kunt lezen voor de groep waaraan u gekoppeld bent. Iedereen wordt gelijktijdig en volledig geïnformeerd. Bij geen nood zult u een melding ontvangen om 8:00 of 18:00 uur. Bij spoed ontvangt u direct een e-mail melding.

Voor een goede werking van het systeem is het noodzakelijk over de actuele e-mailadressen te beschikken. U kunt u mailadres, na inloggen, zelf wijzigen. Geef het nieuwe mailadres ook door aan de groepsleerkracht of managementassistente zodat deze ook in de schooladministratie aangepast kan worden.

Klik HIER om naar ISY schoolnieuws te gaan.

Voor een uitgebreide handleiding van ISY klik HIER.

Groepsnieuws en berichten via Klasbord

Nieuwtjes en informatie vanuit de groep ontvangt u via Klasbord. U kunt berichten lezen door de App te installeren of in te loggen via de website van Klasbord. Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontvangt u, via de leerkracht, een aanmeldbrief met inlogcode voor Klasbord. Via Klasbord kunt u de groep van uw kind volgen. Via Klasbord kunt u berichten en foto's zien van activiteiten waaraan uw kind heeft deelgenomen. U kunt bij de instelling van Klasbord aangeven of en welke melding u wilt ontvangen als er een bericht geplaatst wordt.

Klik HIER om naar de website van Klasbord te gaan.
Voor de veelgestelde vragen over klasbord klik HIER.

Wijzigen mailadres

Ouders kunnen wijzigingen in ISY en Klasbord zelf doorvoeren. U kunt inloggen en vervolgens uw gegevens zelf aanpassen.
Let wel op dat deze aanpassing alleen binnen ISY of Klasbord verwerkt wordt. Het blijft nodig om de wijziging ook kenbaar te maken bij de leerkracht van uw kind, onze managementassistente of via het contactformulier op de website. Pas dan wordt de wijziging doorgevoerd in de schooladministratie.                                        

#

Wij

Jij

Ik

De boom van de 7 gewoonten

Ik leer vanuit vertrouwen
Ik leer vanuit eigenaarschap
Leren leren, Leren leven
 1. Houd de zaag scherp

  Ik zorg dat ik in evenwicht blijf

 2. Creeer synergie

  Ik zoek naar noe we het samen kunnen doen

 3. Eerst begrijpen, dan begrepen worden

  Ik luister voordat ik praat

 4. Denk win-win

  Ik zoek het voordeel voor iedereen

 1. Belangrijke zaken eerst

  Ik maak eerst de belangrijke taken en ga dan spelen

 2. Begin met het eind doel voor ogen

  Ik maak een plan

 3. Wees proactief

  Ik maak mijn eigen keuzes