Welkom bij Basisschool Leyenbroek
Interessante links


Onderstaande links bieden een heleboel informatie over allerlei onderwerpen. Ook vindt u er heel veel leuke oefeningen voor thuis.
 
 Links voor kinderen
 
Basisschool Leyenbroek Yurls Site met veel oefeningen speciaal samengesteld voor de kinderen van Basisschool Leyenbroek.
 Kennisnet Op deze website vind je allerlei leuke spelletjes. Kies de site die hoort bij jouw groep en ontdek wat je allemaal kunt doen.
 Jeugdbieb Op deze website staat een verzameling links naar informatieve websites die voor jou bruikbaar en interessant zijn. Het is leuk om deze site te bezoeken en je vindt wellicht nog informatie voor je spreekbeurt of werkstuk.
Meester Michael Hier kun je allerlei leuke oefeningen doen en knutsels maken.
SchoolTV Weekjournaal

Elke week het nieuws en alle achtergronden, speciaal voor kinderen van groep 7 en 8.

SchoolTV
Nieuws uit de Natuur
Ga samen op ontdekkingstocht in de natuur. Speciaal voor kinderen van groep 5 en 6.
SchoolTV
Huisje Boompje
Beestje
Ontdek wat je allemaal op de site van HBB kunt doen. Raaf helpt je hierbij op weg. Speciaal voor de kinderen van groep 3 en 4.
 SchoolTV Koekeloere Moffel en Piertje zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Elke week trekken ze de wereld in om antwoord te vinden op al hun vragen.
Speciaal voor de kleuters.
 Jeugdjournaal Bekijk de laatste actuele nieuwsberichten. Je kunt hier ook stellingen beantwoorden en vragen stellen en je eigen nieuwsberichten insturen.
Het Klokhuis Wil je meer te weten komen over allerlei interessante onderwerpen, kijk dan op deze site!
 Start Spelletje Speel allemaal leuke spelletjes. Je kunt kiezen uit verschillende soorten spelletjes, maar ook voor verschillende leeftijden. Veel plezier!
 
 Links voor ouders
 
Basisschool Leyenbroek Yurls Op deze site vindt u leuke oefeningen om samen met uw kind te doen. Links zijn speciaal samengesteld voor de leerlingen van onze school.
Natuurlijk ben ik anders Verzameling informatie rondom Sociaal Emotioneel Leren en ontwikkelingsstroornissen.
Stichting Kindante De website van Stichting Kindante waar Basisschool Leyenbroek deel van uit maakt.
Kennisnet Website met interessante links voor ouders met kinderen in het basisonderwijs.
Ambrasoft Hier kunt u oefenmateriaal voor thuis bestellen.
Goed Gedaan! Hier vindt u meer over de methode Goed Gedaan! die we op onze school gebruiken voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen.