Sinds augustus 2002 werk ik op Basisschool Leyenbroek. Mijn start heb ik nog gemaakt op de oude locatie. Hier heb ik in een aantal verschillende klassen vervangen. In februari 2003 zijn we verhuisd naar het prachtige gebouw waar we nu nog steeds les geven. Op dat moment kreeg ik ook mijn eigen klas, groep 1. Na een aantal jaren in de kleutergroepen gewerkt te hebben, heb ik in 2006 de overstap gemaakt naar groep 3. Ik heb eerst fulltime gewerkt. Vanaf 2007 ben ik parttime gaan werken, maar ben wel in groep 3 gebleven. Hier werk ik nog steeds op maandag en dinsdag met veel plezier! Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij mij in de klas. 

Sinds een aantal jaren werk ik op woensdag met de Plusgroep. Kinderen die aan de uitdaging die reeds in de klas geboden wordt, nog niet voldoende hebben, haal ik op uit de klas. We werken aan allerlei projecten. Stellen doelen en zoeken samen een weg om die te bereiken. Ook dit geeft mij veel voldoening. 

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn twee kinderen. Spelletjes spelen, fietsen, zwemmen en ravotten in het bos zijn dan de meest favoriete bezigheden! Zelf lees en puzzel ik graag.

Zo genoeg over mij! Loop gerust een keertje binnnen op onze school, dan kan ik je nog veel meer over onze school vertellen!

Groetjes
#

Wij

Jij

Ik

De boom van de 7 gewoonten

Ik leer vanuit vertrouwen
Ik leer vanuit eigenaarschap
Leren leren, Leren leven
  1. Houd de zaag scherp

    Ik zorg dat ik in evenwicht blijf

  2. Creeer synergie

    Ik zoek naar noe we het samen kunnen doen

  3. Eerst begrijpen, dan begrepen worden

    Ik luister voordat ik praat

  4. Denk win-win

    Ik zoek het voordeel voor iedereen

  1. Belangrijke zaken eerst

    Ik maak eerst de belangrijke taken en ga dan spelen

  2. Begin met het eind doel voor ogen

    Ik maak een plan

  3. Wees proactief

    Ik maak mijn eigen keuzes