Susanne Hannen
Hallo allemaal!

Mijn naam is Susanne Hannen en ik woon samen met mijn man en twee meiden,  Sarah (15) en Sophie (12) én onze hond Mazzel in Koningsbosch. In mijn vrije tijd tennis ik graag, luister ik naar muziek en verslind ik graag boeken.

Sinds 2007 ben ik directeur  binnen stichting Kindante vanaf augustus 2014 ben ik fulltime op de Leyenbroek. Daarvoor was ik werkzaam al directeur in de gemeente Echt-Susteren. Daarnaast verzorg ik naast mijn taken als schoolleider ook opleidingen en nascholing aan de Masteropleiding bij het Seminarium voor Orthopedagogiek/ Hogeschool Utrecht. Door de diversiteit en inhoud van deze werkzaamheden, mag ik dagelijks met volle teugen genieten van het onderwijsgebeuren.

Elke dag is een nieuwe leerervaring, zowel voor de grote als voor de kleine mensen. In de toekomst hoop ik met net zoveel energie en vreugde voor een goed ontwikkelaanbod te blijven zorgen. Tijdens deze weg wil ik mij blijven bekwamen in het begeleiden van onderwijsgevenden en te allen tijde wil ik gevoelig blijven voor de zorgen en behoeften van een kind. Om dit goed te doen wil ik een bruggenbouwer zijn die grote mensen en kleine mensen met elkaar blijft verbinden en wil ik vooral beweging creëren door op de juiste motieven in te zetten.

Immers………

'Children learn more from what you are, than what you teach'  (W.E.B. Dubois)
 
#

Wij

Jij

Ik

De boom van de 7 gewoonten

Ik leer vanuit vertrouwen
Ik leer vanuit eigenaarschap
Leren leren, Leren leven
  1. Houd de zaag scherp

    Ik zorg dat ik in evenwicht blijf

  2. Creeer synergie

    Ik zoek naar noe we het samen kunnen doen

  3. Eerst begrijpen, dan begrepen worden

    Ik luister voordat ik praat

  4. Denk win-win

    Ik zoek het voordeel voor iedereen

  1. Belangrijke zaken eerst

    Ik maak eerst de belangrijke taken en ga dan spelen

  2. Begin met het eind doel voor ogen

    Ik maak een plan

  3. Wees proactief

    Ik maak mijn eigen keuzes